Om Diamond Lashes

Diamond Lashes er en virksomhed, som er grundlagt ud fra et udgangspunkt af inspiration og passion. Det er passion for skønhed, for mode, for trendsetting og ikke mindst for det ekstra, diskrete touch, du kan give dit look ved blot at tage et par vipper på.

Hos Diamond Lashes tror vi på, at skønhed er noget, alle kvinder skal have adgang til at prioritere. Skønhed kan defineres ud fra mange forskellige parametre, men ét sted at starte er hos Diamond Lashes, hvor du får håndlavede minkvipper i bedste kvalitet. Vores filosofi er, at noget så enkelt som et par flotte vipper kan transformere dit look – uanset om du er til det mere naturtro look eller noget helt andet med en masse fylde og glamour.

Vi ser os selv som en form for digital personlig shopper, som du trygt kan stole på, hvis du for første gang er begyndt at bevæge dig ud i de falske vippers verden. Kerneværdier for os er troværdighed og kvalitet, som vi mener går hånd i hånd. Og lad os ej forglemme skønheden – hvem har ikke lyst til at stå op om morgenen og på et splitsekund blive forvandlet til den bedste udgave af sig selv?

Vil du vide mere om Diamond Lashes kan du skrive på vores mail.

Har du spørgsmål til vores vipper eller vipper der ikke er i sortimentet er du også velkommen til at skrive.